Mihoen met Paddestoelen en Cashewnoten

Mihoen met paddestoelen en cashewnoten
Ingrediënten: mihoen, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 theelepel basterdsuiker, 250 gram kastanjechampignons, 3 bosuien, cashewnoten,

Kook de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een saus van 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel tomatenketchup en 1 theelepel basterdsuiker. Roer tot de basterdsuiker helemaal is opgelost. Bak in hete olie 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en 3 in ringen gesneden bosuien. Als de champignons zacht zijn voeg je de mihoen toe. Roerbak dit een paar minuten mee. Roer vervolgens het sausje en een handje cashewnoten door het gerecht en warm het geheel nog even goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat