Mihoen met Paddestoelen en Cashewnoten

Mihoen met paddestoelen en cashewnoten

Ingrediënten: mihoen, 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel tomatenketchup, 1 theelepel basterdsuiker, 250 gram kastanjechampignons, 3 bosuien, cashewnoten,

Kook de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een saus van 2 eetlepels ketjap manis, 1 eetlepel tomatenketchup en 1 theelepel basterdsuiker. Roer tot de basterdsuiker helemaal is opgelost. Bak in hete olie 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en 3 in ringen gesneden bosuien. Als de champignons zacht zijn voeg je de mihoen toe. Roerbak dit een paar minuten mee. Roer vervolgens het sausje en een handje cashewnoten door het gerecht en warm het geheel nog even goed door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel