Pasta met Champignons, Doperwten

pasta met champignons, doperwten enzo

Ingrediënten: pasta, zout, 6 gekruide worstjes, 1 teentje knoflook, 1/2 rode paprika, 1/2 ui, 200 gram champignons, 100 gram doperwten, geraspte kaas,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Haal van 6 gekruide worstjes het velletje en maak er balletjes van. Bak de balletjes in een hete olie bruin. Voeg 1 fijngehakte teentje knoflook en een beetje tijm toe. Roerbak dit kort mee. Voeg dan 1/2 in stukjes gesneden paprika, een 1/2 gesnipperde ui, een 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Als de champignons zacht zijn voeg je er 100 gram diepvries doperwten aan toe. Warm het geheel goed door. Roer de pasta door het gerecht. Strooi er op je bord nog wat geraspte kaas over de pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel