Pasta met Champignons, Doperwten

pasta met champignons, doperwten enzo
Ingrediënten: pasta, zout, 6 gekruide worstjes, 1 teentje knoflook, 1/2 rode paprika, 1/2 ui, 200 gram champignons, 100 gram doperwten, geraspte kaas,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Haal van 6 gekruide worstjes het velletje en maak er balletjes van. Bak de balletjes in een hete olie bruin. Voeg 1 fijngehakte teentje knoflook en een beetje tijm toe. Roerbak dit kort mee. Voeg dan 1/2 in stukjes gesneden paprika, een 1/2 gesnipperde ui, een 200 gram in plakjes gesneden champignons toe. Als de champignons zacht zijn voeg je er 100 gram diepvries doperwten aan toe. Warm het geheel goed door. Roer de pasta door het gerecht. Strooi er op je bord nog wat geraspte kaas over de pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat