Restaurant Petite Reserve in Gulpen

Tomatencremesoep van Restaurant Petit Reserve - Gulpen Restaurant Petit Reserve - Gulpen

Tosti Ham Kaas van Restaurant Petit Reserve - Gulpen

Even lunchen tussen de doorkomsten van de Amstel Gold Race bij restaurant Petit Reserve in Gulpen. Ik had een tomaten crème soep en Michel een tosti ham kaas. Het was erg lekker!

Restaurant Petit Reserve
Markt 8
6271 BD Gulpen
Tel: 043-4506100


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel