Chocolademousse a la Annabel Langbein

Chocolademousse a la Annabel Langbein
Ingrediënten: 250 gram pure chocolade, 500 ml slagroom, 4 eieren, 50 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker,

Smelt 250 gram pure chocolade met 250 ml slagroom au bain marie. Klop 4 eiwitten met 50 gram suiker stijf. Klop in een andere kom 250 ml slagroom met een zakje vanillesuiker tot de slagroom lobbig is. Meng het chocolademengsel met de stijfgeklopte eiwitten en spatel het luchtig doorelkaar. Voeg de slagroom toe en spatel dit ook voorzichtig door de chocolade. Giet dit dan in dessertglazen of dessertbakjes. Dit moet dan minimaal 4 uur in de koelkast koel worden! Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat