Chocolademousse a la Annabel Langbein

Chocolademousse a la Annabel Langbein

Ingrediënten: 250 gram pure chocolade, 500 ml slagroom, 4 eieren, 50 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker,

Smelt 250 gram pure chocolade met 250 ml slagroom au bain marie. Klop 4 eiwitten met 50 gram suiker stijf. Klop in een andere kom 250 ml slagroom met een zakje vanillesuiker tot de slagroom lobbig is. Meng het chocolademengsel met de stijfgeklopte eiwitten en spatel het luchtig door elkaar. Voeg de slagroom toe en spatel dit ook voorzichtig door de chocolade. Giet dit dan in dessertglazen of dessertbakjes. Dit moet dan minimaal 4 uur in de koelkast koel worden! Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel