Pasta met Stoofvlees

Pasta met Stoofvlees
Ingrediënten: pasta, zout, 400 gram stoofvlees, 1 teentje knoflook, tijm, rozemarijn, 1 wortel, 3 stengels bleekselderij, 1 rode ui, 1 glas rode wijn, 2 blikken gepelde tomaten,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak 400 gram in blokjes gesneden stoofvlees bruin in bakboter. Voeg 1 teentje fijngehakte knoflook en wat tijm en rozemarijn na smaak toe. Roerbak kort. Voeg 1 gesneden wortel, 3 gesneden stengels bleekselderij en 1 gesnipperde rode ui toe. Als de groenten iets zachter zijn voeg je 1 glas rode wijn en 2 blikken gepelde tomaten toe. Breng dit kort aan de kook, zet het vuur lager en laat het met de deksel op de pan 2 uur stoven. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat