Pasta met Stoofvlees

Pasta met Stoofvlees

Ingrediënten: pasta, zout, 400 gram stoofvlees, 1 teentje knoflook, tijm, rozemarijn, 1 wortel, 3 stengels bleekselderij, 1 rode ui, 1 glas rode wijn, 2 blikken gepelde tomaten,

Kook de pasta in kokend water met wat zout. Bak 400 gram in blokjes gesneden stoofvlees bruin in bakboter. Voeg 1 teentje fijngehakte knoflook en wat tijm en rozemarijn na smaak toe. Roerbak kort. Voeg 1 gesneden wortel, 3 gesneden stengels bleekselderij en 1 gesnipperde rode ui toe. Als de groenten iets zachter zijn voeg je 1 glas rode wijn en 2 blikken gepelde tomaten toe. Breng dit kort aan de kook, zet het vuur lager en laat het met de deksel op de pan 2 uur stoven. Serveer met de pasta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel