Coteletto met Gekarameliseerde Ui, Gebakken Aardappeltjes en Boerensalade

Coteletto met Gekarameliseerde Ui, Gebakken Aardappeltjes en Boerensalade
Ingrediënten: 500 gram rode uien, 400 ml water, 4 eetlepels balsamico azijn, 4 eetlepels donkere basterdsuiker, zout, peper,

De gekarimeliseerde uien maak je als volgt. Snipper 500 gram rode ui fijn. Bak dit kort in hete olie. Voeg 400 ml water, 4 eetlepels balsamico azijn, 4 eetlepels donkere basterdsuiker, zout en peper toe. Breng dit al roerend aan de kook. Laat het vervolgens ongeveer 20 minuten op laag vuur zachtjes doorkoken met de deksel op de pan. Haal aan het einde de deksel van de pan en laat het vocht verdampen. Erbij coteletto’s, boerensalade en aardappelschijfjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat