Coteletto met Gekarameliseerde Ui, Gebakken Aardappeltjes en Boerensalade

Coteletto met Gekarameliseerde Ui, Gebakken Aardappeltjes en Boerensalade

Ingrediënten: 500 gram rode uien, 400 ml water, 4 eetlepels balsamico azijn, 4 eetlepels donkere basterdsuiker, zout, peper,

De gekarimeliseerde uien maak je als volgt. Snipper 500 gram rode ui fijn. Bak dit kort in hete olie. Voeg 400 ml water, 4 eetlepels balsamico azijn, 4 eetlepels donkere basterdsuiker, zout en peper toe. Breng dit al roerend aan de kook. Laat het vervolgens ongeveer 20 minuten op laag vuur zachtjes doorkoken met de deksel op de pan. Haal aan het einde de deksel van de pan en laat het vocht verdampen. Erbij coteletto’s, boerensalade en aardappelschijfjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel