Pasta met Walnotensaus

Pasta met Walnotensaus
Ingrediënten: farfalle, 250 gram blokjes ham, 150 gram champignons, 250 ml kookroom, 75 gram walnoten, basilicum, geraspte kaas,

Kook de farfalle zoals je gewend bent met alleen wat zout in het water. Bak in hete olie 250 gram blokjes ham. Voeg 150 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml kookroom en 75 gram gehakte walnoten toe. Warm het geheel goed door. Giet de farfalle af en roer dit erdoor. Breng op smaak met fijngehakte basilicum. Op je bord strooi je nog wat fijngehakte walnoten en geraspte kaas over het gerecht. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat