Pasta met Walnotensaus

Pasta met Walnotensaus

Ingrediënten: farfalle, 250 gram blokjes ham, 150 gram champignons, 250 ml kookroom, 75 gram walnoten, basilicum, geraspte kaas,

Kook de farfalle zoals je gewend bent met alleen wat zout in het water. Bak in hete olie 250 gram blokjes ham. Voeg 150 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml kookroom en 75 gram gehakte walnoten toe. Warm het geheel goed door. Giet de farfalle af en roer dit erdoor. Breng op smaak met fijngehakte basilicum. Op je bord strooi je nog wat fijngehakte walnoten en geraspte kaas over het gerecht. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel