Pizza

pizza

Ingrediënten: 1 pak Danerolles Pizza and Tomato, gebraden kipfilet, salami, chorizo,tomaat, paprika, ui, champignons, mozzarella, geraspte kaas, oregano,

leg op een ingevette ovenplaat het deeg van het pak Danerolles Pizza and Tomato. smeer hierover de tomatensaus uit de verpakking. Beleg de pizza vervolgens met plakjes gebraden kipfilet, salami, chorizo,tomaat, paprika, ui, champignons, mozzarella, geraspte kaas en oregano. Zet de pizza ongveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel