Broodje Kipfilet, Salami en geraspte Kaas

Broodje Kipfilet, Salami en geraspte Kaas

Ingrediënten: witte bollen, gebraden kipfilet, salami, geraspte kaas, Italiaanse kruiden,

Beleg een wit bolletje met een plakje gebraden kipfilet en een plakje salami. Bestrooi dit met geraspte kaas en Italiaanse kruiden. Zet het bolletje ongeveer 5 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel