Surinaamse Kapucijners met Rijst

Surinaamse Kapucijners met Rijst
Ingrediënten: rijst, 300 gram gehakt, 1 teentje knoflook, 1 ui, 4 tomaten, 1 eetlepel ketjap manis, 1 theelepel worchestersaus, 1 theelepel sambal, 1 eetlepel oestersaus, peper, 1 blokje runderbouillon, 100 ml water, 1 pot jonge kapucijners, rijst,

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak 300 gram gehakt bruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesnipperde ui toe. Als de ui zacht is voeg je 4 in blokjes gesneden tomaat toe. Roerbak kort. Voeg 1 eetlepel ketjap manis, 1 theelepel worchestersaus, 1 theelepel sambal, 1 eetlepel oestersaus, peper, 1 blokje runderbouillon en 100 ml water toe. Laat dit even pruttelen en voeg dan 1 pot uitgelekte jonge kapucijners toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel