Surinaamse Kapucijners met Rijst

Surinaamse Kapucijners met Rijst

Ingrediënten: rijst, 300 gram gehakt, 1 teentje knoflook, 1 ui, 4 tomaten, 1 eetlepel ketjap manis, 1 theelepel worchestersaus, 1 theelepel sambal, 1 eetlepel oestersaus, peper, 1 blokje runderbouillon, 100 ml water, 1 pot jonge kapucijners, rijst,

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak 300 gram gehakt bruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesnipperde ui toe. Als de ui zacht is voeg je 4 in blokjes gesneden tomaat toe. Roerbak kort. Voeg 1 eetlepel ketjap manis, 1 theelepel worchestersaus, 1 theelepel sambal, 1 eetlepel oestersaus, peper, 1 blokje runderbouillon en 100 ml water toe. Laat dit even pruttelen en voeg dan 1 pot uitgelekte jonge kapucijners toe. Warm het geheel goed door. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *