Oosterse Wraps

oosterse wraps

Ingrediënten: 200 gram kipfilet, sesamolie, ketjap manis, 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, komijnpoeder, laos, ketoembar, 400 gram Chinese groenten, tortilla wraps,

Een dag van te voren maak je de marinade voor de kipfilet. Meng 1 theelepel sesamolie met 1 eetlepel ketjap manis, 1 theelepel sambal, komijnpoeder, laos, ketoembar. Schep 1 in blokjes gesneden kipfilet door de marinade. Doe dit in een goed afgesloten bakje en zet de kipfilet een nacht in de koelkast.

Bak in hete olie de gemarineerde kip met 1 fijngehakt teentje knoflook. Als de kipfilet bruin is voeg je 400 gram Chinese groenten toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de wraps met de kip en groenten. Serveer de wraps met zoete chilisaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel