Oosterse Wraps

oosterse wraps
Ingrediënten: 200 gram kipfilet, sesamolie, ketjap manis, 1 theelepel sambal, 1 teentje knoflook, komijnpoeder, laos, ketoembar, 400 gram Chinese groenten, tortilla wraps,

Een dag van te voren maak je de marinade voor de kipfilet. Meng 1 theelepel sesamolie met 1 eetlepel ketjap manis, 1 theelepel sambal, komijnpoeder, laos, ketoembar. Schep 1 in blokjes gesneden kipfilet door de marinade. Doe dit in een goed afgesloten bakje en zet de kipfilet een nacht in de koelkast.

Bak in hete olie de gemarineerde kip met 1 fijngehakt teentje knoflook. Als de kipfilet bruin is voeg je 400 gram Chinese groenten toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Verwarm de wraps volgens de aanwijzing op de verpakking. Vul de wraps met de kip en groenten. Serveer de wraps met zoete chilisaus. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat