Kipschnitzel met Chinese groente met Hoisinsaus

Kipschnitzel met Chinese groente met Hoi Sin Sauce

Ingrediënten: kipschnitzel, Chinese groenten, hoisinsaus, 1 teentje knoflook,

Kipschnitzel van de Albert Heijn gebakken in wat Croma. Van een pakket Chinese groenten ook van de Albert Heijn een klein beetje gepakt en dat gebakken in wat olie met 1 fijngehakt teentje knoflook en hoisinsaus erdoor.


0 reacties op “Kipschnitzel met Chinese groente met Hoisinsaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel