Noedels met Worteltjes en Champignons

Noedels met worteltjes en champignons

Ingrediënten: noedels, 400 gram wortels, 250 gram kastanjechampignons, 225 gram hamlappen, 1 teentje knofook, 3 bosuien, oestersaus,

Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in wokolie 400 gram geraspte wortel voor ongeveer 5 minuten. Voeg 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Bak dit een minuut of 2 mee. Schep de wortel en champignons uit de pan. Verhit opnieuw olie in de wok en bak hierin 250 gram in reepjes gesneden hamlap bruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook toe en doe de wortels en champignons terug in de pan. Roerbak kort. Voeg de noedels, 3 in ringen gesneden bosui en ongeveer 10 eetlepels oestersaus toe. Warm het geheel nog even door. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>