Noedels met Worteltjes en Champignons

Noedels met worteltjes en champignons
Ingrediënten: noedels, 400 gram wortels, 250 gram kastanjechampignons, 225 gram hamlappen, 1 teentje knofook, 3 bosuien, oestersaus,

Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in wokolie 400 gram geraspte wortel voor ongeveer 5 minuten. Voeg 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Bak dit een minuut of 2 mee. Schep de wortel en champignons uit de pan. Verhit opnieuw olie in de wok en bak hierin 250 gram in reepjes gesneden hamlap bruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook toe en doe de wortels en champignons terug in de pan. Roerbak kort. Voeg de noedels, 3 in ringen gesneden bosui en ongeveer 10 eetlepels oestersaus toe. Warm het geheel nog even door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat