Noedels met Worteltjes en Champignons

Noedels met worteltjes en champignons

Ingrediënten: noedels, 400 gram wortels, 250 gram kastanjechampignons, 225 gram hamlappen, 1 teentje knofook, 3 bosuien, oestersaus,

Bereid de noedels volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak in wokolie 400 gram geraspte wortel voor ongeveer 5 minuten. Voeg 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe. Bak dit een minuut of 2 mee. Schep de wortel en champignons uit de pan. Verhit opnieuw olie in de wok en bak hierin 250 gram in reepjes gesneden hamlap bruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook toe en doe de wortels en champignons terug in de pan. Roerbak kort. Voeg de noedels, 3 in ringen gesneden bosui en ongeveer 10 eetlepels oestersaus toe. Warm het geheel nog even door. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel