Kip met paprika en champignons uit de oven

Kip met paprik en champignons uit de oven
Ingrediënten: 1 gele paprika, 1 rode paprika, 75 gram kastanjechampignons, kruidenroomkaas, 2 kipfilets, peper, zout, paprikapoeder, kerriepoeder, ketoembar, peterselie bieslook,

Snij de gele en rode paprika in fijne reepjes. Snij ongeveer 75 gram kastanjechampignons in plakjes. Snij de kipfilet open zoals een broodje en smeer het in met kruidenroomkaas en klap hem weer dicht. Bestrooi de kipfilet dan met zout, peper, paprikapoeder, kerriepoeder en ketoembar aan beide kanten. Knip een stuk aluminiumfolie af en smeer dit met boter in. Leg hierop een bedje van rode en gele paprika, hierop komt de kipfilet en daarna nog de champignons. Als laatste er nog peterselie en bieslook erover doen. Dan het aluminiumfolie dichtvouwen. Dit pakketje moet ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat