Penne met Broccoli, Sperziebonen en Pesto-Mascarponesaus

Penne met Broccoli, Sperziebonen en Pesto-Mascarponesaus
Ingrediënten: 250 gram cherrytomaten, zout, peper, penne, 1 broccoli, 150 gram sperziebonen, 150 gram mascarone, 4 eetlepels pesto rosso, basilicum, geraspte kaas,

Halveer 250 gram cherrytomaatjes. Leg ze op een ingevette bakplaat en bestrooi ze met zout en peper. Zet ze ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Kook dan ondertussen de penne gaar in kokend water met een beetje zout en in een andere pan de in broccoli (een stronk in roosjes) met 150 gram sperziebonen. Dit duurt ongeveer 10 minuten. Maak van 250 gram mascarpone en 4 eetlepels pesto rosso en een beetje warm water een smeuiig sausje. Als alles klaar en gaar is kan het in een ingevette ovenschaal gedaan worden, hussel de pesto-mascarponesaus er goed door. Strooi er als laatste nog een beetje basilicum en geraspte kaas over het gerecht. Dit moet ongeveer 15 minuten in de oven op 200 graden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat