Schinken Hack Rollchen met Zwitserse Rosti schotel en Salade

Schinken Hack Rollchen met Zwitserse Rosti schotel en Salade
Ingrediƫnten: 300 gram gehakt, zout, peper, achterham, 1 zakje Maggi fix & frisch schninken hack rollchen, 125 ml slagroom, 75 ml water, geraspte kaas,

Meng 300 gram gehakt met wat peper en zout. Maak er 4 ballen van en doe om elke gehakt bal 2 plakjes achterham. Leg dit in een ingevette ovenschaal. Maak dan de saus van Maggi Fix & Frisch Schinken Hack Rollchen – dit is 125 ml slagroom en 75 ml water en dan moet de mix er doorheen geroerd worden. Dit giet je over de gehaktballen. Hierover nog wat geraspte kaas doen (het is lekkerder als je de kaas er pas halverwege de baktijd erover strooit!) Dit moet ongeveer 35 minuten in een voorverwarmde oven op 170 graden (hete lucht) Het is lekker met Aviko Zwitsterse Rosti schotel en de AH side salad naturel.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat