Pasta met Rundvleesreepjes en Monchou


Ingrediënten: pasta, zout, 200 gram rundvleesreepjes, 400 gram Italiaanse groenten, knoflook, gemberpoeder, 1 pakje MonChou, 75 gram cashewnoten,

Kook in kokend water met een beetje zout de pasta gaar. Bak in de hete olie de rundvleesreepjes bruin met wat zout en peper. Haal ze uit de wok en doe in de wok opnieuw wat olie en laat dat heet worden. Bak nu de 400 gram Italiaanse groenten met wat knoflook. Daarna een beetje gemberpoeder (Djahe) erover strooien, even roeren en dan een pakje MonChou (100 gram) in blokjes bij de groenten doen en laten smelten. Als de MonChou gesmolten is kunnen de rundvleesreepjes (200 gram) en de cashewnoten (75 gram). Even goed doorwarmen, en als laatste kan de pasta er door geroerd worden. Eet Smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *