Pasta met Rundvleesreepjes en Monchou


Ingrediënten: pasta, zout, 200 gram rundvleesreepjes, 400 gram Italiaanse groenten, knoflook, gemberpoeder, 1 pakje MonChou, 75 gram cashewnoten,

Kook in kokend water met een beetje zout de pasta gaar. Bak in de hete olie de rundvleesreepjes bruin met wat zout en peper. Haal ze uit de wok en doe in de wok opnieuw wat olie en laat dat heet worden. Bak nu de 400 gram Italiaanse groenten met wat knoflook. Daarna een beetje gemberpoeder (Djahe) erover strooien, even roeren en dan een pakje MonChou (100 gram) in blokjes bij de groenten doen en laten smelten. Als de MonChou gesmolten is kunnen de rundvleesreepjes (200 gram) en de cashewnoten (75 gram). Even goed doorwarmen, en als laatste kan de pasta er door geroerd worden. Eet Smakelijk


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat