Hartige Broccolitaart

Hartige Broccolitaart Hartige Broccolitaart

Ingrediënten: 1 broccoli, 3 eieren, 1 pakje Boursin roomkaas, 50 gram walnoten, 75 gram blokjes ham, hartige taartdeeg, geraspte kaas, Italiaanse kruiden,

Snij 1 stronk broccoli in kleine roosjes, kook dit even in kokend water. Meng in een kom 3 eieren met een pakje Boursin. Doe dan ongeveer 50 gram walnoten (grof gehakt) en ongeveer 75 gram blokjes ham er door. Bekleed een lage ingevette taartvorm met hartige taart deeg (Koopmans). Doe hierin dan de broccoli, en giet daarna het ei-boursin mengsel erover. Strooi daarna wat geraspte kaas en wat gedroogde Italiaanse kruiden over de taart. Dit moet ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel