Hartige Broccolitaart

Hartige Broccolitaart Hartige Broccolitaart

Ingrediƫnten: 1 broccoli, 3 eieren, 1 pakje Boursin roomkaas, 50 gram walnoten, 75 gram blokjes ham, hartige taartdeeg, geraspte kaas, Italiaanse kruiden,

Snij 1 stronk broccoli in kleine roosjes, kook dit even in kokend water. Meng in een kom 3 eieren met een pakje Boursin. Doe dan ongeveer 50 gram walnoten (grof gehakt) en ongeveer 75 gram blokjes ham er door. Bekleed een lage ingevette taartvorm met hartige taart deeg (Koopmans). Doe hierin dan de broccoli, en giet daarna het ei-boursin mengsel erover. Strooi daarna wat geraspte kaas en wat gedroogde Italiaanse kruiden over de taart. Dit moet ongeveer 35 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat