Blonde Brownie van Witte Chocolade

Blonde Brownie van Witte Chocolade

Ingrediënten: 250 gram witte chocolade, 125 gram boter, 4 eieren, zout, 350 gram suiker, 8 gram vanillesuiker, 300 gram bloem, 125 gram gemengde noten,

Laat 250 gram witte chocolade en 125 gram boter smelten au bain marie. Klop in een grote kom de 4 eieren met een theelepeltje zout tot een beetje in volume toenemen, doe er dan 350 gram fijne kristalsuiker en 8 gram vanillesuiker bij en blijf kloppen tot je een dik, romig mengsel hebt. Spatel dan de iets afgekoelde chocolademengsel erdoor en vervolgens 300 gram bloem en de noten (gemengde noten AH notenmelange 125 gram: amandelen, hazelnoten, paranoten en pecannoten). Giet het beslag in een lage (echt een lage vorm nemen want anders blijft ie heel lang smeuiig van binnen) ingevette vorm en zet die 35 minuten in de oven die voorverwarmd is op 175 graden of tot het baksel aan de bovenkant gestold en van binnen smeuïg is. Laat het een paar minuten staan voordat je het in plakjes snijd. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel