Witte Kool met Boursinsaus

Witte Kool met Boursinsaus Ingrediënten: 1 witte kool, 1 teentje knoflook, 200 ml halfvolle melk, 1 pakje Boursin met knoflook en fijne kruiden,

Witte kool gewokt met 1 teentje knoflook in wat olie. Na ongeveer 5 minuten 200 ml halfvolle melk met een pakje Boursin met knoflook en fijne kruiden. Laat de Boursin smelten en warm het even goed door. Eet smakelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel