Pasta met Broccoli, Kipfilet, Champignons en Salami

Pasta met Broccoli, Kipfilet, Champignons en Salami

Ingrediënten: kipfilet, 1 teentje knoflook, tijm, zout, peper, broccoli,250 gram champignons, 1 blik gepelde tomaat, salami, geraspte kaas, pasta,

Bak een dubbele kipfilet (in stukjes gesneden) in hete olie mooi bruin, doe er 1 fijngehakt teentje knoflook en gedroogde tijm bij. Strooi er naar smaak zout en peper op. Kook intussen de broccoli roosjes kort in het water. Doe bij de kipfilet de kort gekookte broccoli, de champignons en roerbak dit even tot al het vocht uit de champignons is. Doe dan een blikje gepelde tomaten erbij, en probeer de tomaten fijn te krijgen. Doe als laatste wat salami en geraspte kaas erdoor. Maak de pasta (bv spaghetti) klaar zo als je gewend bent.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel