Pasta met Broccoli, Kipfilet, Champignons en Salami

Pasta met Broccoli, Kipfilet, Champignons en Salami
Ingrediƫnten: kipfilet, 1 teentje knoflook, tijm, zout, peper, broccoli,250 gram champignons, 1 blik gepelde tomaat, salami, geraspte kaas, pasta,

Bak een dubbele kipfilet (in stukjes gesneden) in hete olie mooi bruin, doe er 1 fijngehakt teentje knoflook en gedroogde tijm bij. Strooi er naar smaak zout en peper op. Kook intussen de broccoli roosjes kort in het water. Doe bij de kipfilet de kort gekookte broccoli, de champignons en roerbak dit even tot al het vocht uit de champignons is. Doe dan een blikje gepelde tomaten erbij, en probeer de tomaten fijn te krijgen. Doe als laatste wat salami en geraspte kaas erdoor. Maak de pasta (bv spaghetti) klaar zo als je gewend bent.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat