Allgauer Schnitzel-rollchen

Allgauer Schnitzel-rollchen

Ingrediënten: 2 schnitzels, ham, kaas, 125 ml slagroom, 150 ml water, 1 zakje Maggi Fix & Frisch Allgauer schnitzelrollchen,

Leg op elke schnitzel een plakje ham en wat plakjes kaas. Rol dit op. Maak in een kom 125 ml slagroom met 150 ml water en het zakje Maggi Fix & Frisch Allgauer schnitzelrollchen (uit Duitse Supermarkt) klaar. Leg in een ingevette ovenschaal de schnitzelrolletjes en giet hierover de “allgauer saus” Dit moet ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 175 graden. lekker met AH barbecuekrieltjes en AH Side Salad naturel met honing mosterd dressing


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel