Allgauer Schnitzel-rollchen

Allgauer Schnitzel-rollchen
Ingrediënten: 2 schnitzels, ham, kaas, 125 ml slagroom, 150 ml water, 1 zakje Maggi Fix & Frisch Allgauer schnitzelrollchen,

Leg op elke schnitzel een plakje ham en wat plakjes kaas. Rol dit op. Maak in een kom 125 ml slagroom met 150 ml water en het zakje Maggi Fix & Frisch Allgauer schnitzelrollchen (uit Duitse Supermarkt) klaar. Leg in een ingevette ovenschaal de schnitzelrolletjes en giet hierover de “allgauer saus” Dit moet ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 175 graden. lekker met AH barbecuekrieltjes en AH Side Salad naturel met honing mosterd dressing


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat