Hongaarse Goulash Stoofpot


Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 300 gram runderlapjes, 2 rode paprika’s, 1 groene paprika, tijm 500 ml gezeefde tomaat, 200 ml bouillon, 250 gram sperziebonen, zilvervliest rijst,

Bak in een braadpan met wat Croma een gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, als het glazig is dan doe je er ongeveer 300 gram runderlapjes bij (in blokjes gesneden) Snij dan 2 rode paprika’s en 1 groene paprika in stukjes en doe deze er ook bij. Daarna wat tijm, 500 ml gezeefde tomaten en 200 ml bouillon (van 1 bouillonblokje) erbij. Even aan de kook laten komen, en dan voor zeker 2 uur op een laag vuurtje laten stoven. Doe als de 2 uur om zijn ongeveer 250 gram verse sperziebonen bij, dit moet ongeveer 45 minuten meestoven. Zet ondertussen de zilvervliestrijst op en maak het zoals je gewend bent (of volgens de verpakking) Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel