Hongaarse Goulash Stoofpot


IngrediĆ«nten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 300 gram runderlapjes, 2 rode paprika’s, 1 groene paprika, tijm 500 ml gezeefde tomaat, 200 ml bouillon, 250 gram sperziebonen, zilvervliest rijst,

Bak in een braadpan met wat Croma een gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook, als het glazig is dan doe je er ongeveer 300 gram runderlapjes bij (in blokjes gesneden) Snij dan 2 rode paprika’s en 1 groene paprika in stukjes en doe deze er ook bij. Daarna wat tijm, 500 ml gezeefde tomaten en 200 ml bouillon (van 1 bouillonblokje) erbij. Even aan de kook laten komen, en dan voor zeker 2 uur op een laag vuurtje laten stoven. Doe als de 2 uur om zijn ongeveer 250 gram verse sperziebonen bij, dit moet ongeveer 45 minuten meestoven. Zet ondertussen de zilvervliestrijst op en maak het zoals je gewend bent (of volgens de verpakking) Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat