Bananentoffees


Ingrediënten: 6 vellen filodeeg, olie, honing, 3 bananen,

Ontdooi 6 vellen filodeeg. Leg 1 vel neer en bestrijk deze met olie, leg hier op nog een vel. Doe dit met de overige 4 ook. Je hebt nu 3 vellen deeg. Deze snijd je in 6 stukken. Bestrijk elk stukje met wat honing. Snij 3 bananen in 6 stukjes. Leg op elk stukje deeg een stukje banaan, en strooi er wat kaneel over. Rol het deeg om de banaan en maak er een soort tofee van. Leg dit op de bakplaat en bestrijk elke ‘toffee’ met wat olie. Dit moet ongeveer 10 tot 15 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden.


2 reacties op “Bananentoffees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel