Bananentoffees


Ingrediënten: 6 vellen filodeeg, olie, honing, 3 bananen,

Ontdooi 6 vellen filodeeg. Leg 1 vel neer en bestrijk deze met olie, leg hier op nog een vel. Doe dit met de overige 4 ook. Je hebt nu 3 vellen deeg. Deze snijd je in 6 stukken. Bestrijk elk stukje met wat honing. Snij 3 bananen in 6 stukjes. Leg op elk stukje deeg een stukje banaan, en strooi er wat kaneel over. Rol het deeg om de banaan en maak er een soort tofee van. Leg dit op de bakplaat en bestrijk elke ‘toffee’ met wat olie. Dit moet ongeveer 10 tot 15 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden.


2 reacties op “Bananentoffees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat