Tosti met Kaas, Ham, Ontbijtspek, Bosui en Oregano

Tosti met Kaas, Ham, Ontbijtspek, Bosui en Oregano

Ingrediënten: boterhammen, bosui, ontbijtspek, oregano, ham, kaas, geraspte kaas,

Beleg twee witte boterhammen (ik gebruik Blue Band Goede start brood) met wat plakjes kaas. Doe hier op een fijn gesneden bosui, wat dobbelsteentjes ontbijtspek en blokjes ham. Daarna strooi je er wat geraspte kaas over en als laatste wat oregano. Dit moet ongeveer 5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel