Paprika Sahne Hanchen (Kipfilet met paprikaroomsaus)

Paprika Sahne Hanchen (Kipfilet met paprikaroomsaus)

Ingrediënten: 2 kipfilets, 250 ml slagroom, Maggi Fix & Frisch Paprika Sahne Hanchen,

Kipfilets in een beboterde ovenschaal leggen. In een kommetje 250 ml slagroom met de inhoud van het zakje Maggi Fix & Frisch paprika sahne hanchen (uit Duitse supermarkt) mengen. Dit mengsel over de kipfilet schenken. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de oven op 170 graden (hetelucht). Bouillonaardappeltjes zijn van Cela Vita en moeten 8 minuten in de magnetron. Lekker met gemengde sla.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel