Malteser Cheese Cake

Malteser Cheese Cake
Ingrediënten: 250 gram tarwebiscuits, 1 zakje Maltesers, 150 gram boter, 4 eieren, 4 kuipjes Philadelphia, 400 ml crème fraiche, 170 gram suiker, 1 zakje vanillesuiker, 100 gram pure chocolade,

Verkruimel 250 gram tarwebiscuitjes en een zakje Maltesers. Smelt 150 gram boter en roer dit door de verkruimelde koekjes en verkruimelde Maltesers. Leg dit in een met bakpapier bekleedde springvorm. Splits 4 eieren. Klop de eiwitten stijf op. Doe in een kom 4 kuipjes Philadelpia (light) doe er ook 400 ml crème fraiche bij, 170 gram suiker, een zakje vanillesuiker en de 4 eierdooiers. Spatel dit goed door elkaar en doe er als laatste de eiwitten door. Spatel nog even voorzichtig. Doe dit mengsel dan op de “kruimelbodem” van de taart. Stop dan nog stukjes pure chocolade (100 gram) in de taart. Dit moet ongeveer 1 uur in een voorverwarmde oven op 170 graden. Als de taart te bruin wordt doe je er aluminiumfolie over. Als de taart klaar is laten afkoelen, en als ie afgekoeld is moet hij de koelkast in om wat op te stijven. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel