Zandkoekjes

Zandkoekjes

Ingrediënten: Mix voor zandkoekjes, cacaopoeder, 1 ei, hagelslag, suiker,

Deze koekjes heeft Britt gemaakt. Met meel uit een pakje voor zandkoekjes en wat water. Bij het laatste beetje deeg hebben we wat cacaopoeder gedaan. Op sommige koekjes hebben we wat eigeel gesmeerd en daarop hagelslag of suiker gedaan. Zet de koekjes ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel