Perenschuitje

Perenschuitje

Ingrediënten: bladerdeeg, peer, suiker, kaneel, poedersuiker,

Leg op een plakje bladerdeeg wat partjes peer. Vouw het een beetje dicht en doe er dan een beetje fijne tafelsuiker over. Dit moet dan in de oven voor ongeveer 20 minuten op 170 graden. Als het klaar is strooi er nog wat kaneel en poedersuiker over.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel