Lasagne

lasagne

Ingrediënten: 250 gram gehakt, 100 gram blokjes ham, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 ui, 1 rode ui, 2 stengels bleekselderij, 250 gram kastanjechampignons, 1 potje gegrilde paprika, 2 blikken gepelde tomaat, basilicum, bieslook, oregano, geraspte kaas, lasagnebladen,

Bak 250 gram gehakt bruin in hete olie. Als het gehakt bruin is voeg je 100 gram blokjes ham, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 gesnipperde ui, 1 gesnipperde rode ui en 2 stengels bleekselderij. Als de groenten zacht zijn voeg je 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en 1 pot gegrilde paprika’s toe. Als de champignons zacht zijn voeg je 2 blikken gepelde tomaten toe. Breng het geheel op smaak met basilicum, bieslook en oregano. Leg in een ingevette ovenschaal om en om een laagje van het gehakt-groentenmengsel en lasagnebladen. Als laatste eindigen met het gehakt-groentenmengsel. Strooi geraspte kaas over het geheel. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>