Lasagne

lasagne

Ingrediënten: 250 gram gehakt, 100 gram blokjes ham, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 ui, 1 rode ui, 2 stengels bleekselderij, 250 gram kastanjechampignons, 1 potje gegrilde paprika, 2 blikken gepelde tomaat, basilicum, bieslook, oregano, geraspte kaas, lasagnebladen,

Bak 250 gram gehakt bruin in hete olie. Als het gehakt bruin is voeg je 100 gram blokjes ham, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 gesnipperde ui, 1 gesnipperde rode ui en 2 stengels bleekselderij. Als de groenten zacht zijn voeg je 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en 1 pot gegrilde paprika’s toe. Als de champignons zacht zijn voeg je 2 blikken gepelde tomaten toe. Breng het geheel op smaak met basilicum, bieslook en oregano. Leg in een ingevette ovenschaal om en om een laagje van het gehakt-groentenmengsel en lasagnebladen. Als laatste eindigen met het gehakt-groentenmengsel. Strooi geraspte kaas over het geheel. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat