Lasagne

lasagne

Ingrediënten: 250 gram gehakt, 100 gram blokjes ham, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 ui, 1 rode ui, 2 stengels bleekselderij, 250 gram kastanjechampignons, 1 potje gegrilde paprika, 2 blikken gepelde tomaat, basilicum, bieslook, oregano, geraspte kaas, lasagnebladen,

Bak 250 gram gehakt bruin in hete olie. Als het gehakt bruin is voeg je 100 gram blokjes ham, 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 gesnipperde ui, 1 gesnipperde rode ui en 2 stengels bleekselderij. Als de groenten zacht zijn voeg je 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons en 1 pot gegrilde paprika’s toe. Als de champignons zacht zijn voeg je 2 blikken gepelde tomaten toe. Breng het geheel op smaak met basilicum, bieslook en oregano. Leg in een ingevette ovenschaal om en om een laagje van het gehakt-groentenmengsel en lasagnebladen. Als laatste eindigen met het gehakt-groentenmengsel. Strooi geraspte kaas over het geheel. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel