Farfalle met Chinese Kool, Bacon en Mozzarella

Farfalle met Chinese Kool, Bacon en Mozzarella

Ingrediënten: farfalle, 5 plakjes bacon, 1 teentje knoflook, tijm, 1 krop Chinese kool, geraspte kaas, zout, peper, mozzarella, pijnboompitten,

Kook de farfalle in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 5 plakjes bacon met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm. Als de bacon goudbruin is voeg je 1 krop fijngesneden Chinese kool toe. Roerbak kort en laat het dan gaar smoren. Schep de farfalle door het koolmengsel met geraspte kaas. Breng op smaak met zout en peper. Schep voor het opdienen nog stukjes mozzarella en pijnboompitjes door het gerecht. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel