Farfalle met Chinese Kool, Bacon en Mozzarella

Farfalle met Chinese Kool, Bacon en Mozzarella
Ingrediënten: farfalle, 5 plakjes bacon, 1 teentje knoflook, tijm, 1 krop Chinese kool, geraspte kaas, zout, peper, mozzarella, pijnboompitten,

Kook de farfalle in kokend water met wat zout. Bak in hete olie 5 plakjes bacon met 1 fijngehakt teentje knoflook en wat tijm. Als de bacon goudbruin is voeg je 1 krop fijngesneden Chinese kool toe. Roerbak kort en laat het dan gaar smoren. Schep de farfalle door het koolmengsel met geraspte kaas. Breng op smaak met zout en peper. Schep voor het opdienen nog stukjes mozzarella en pijnboompitjes door het gerecht. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat