Tagliatelle met Spinazie, Tomaten en Ricotta

Tagliatelle met Spinazie, Tomaten en Ricotta
Ingrediƫnten: tagliatelle, zout, 300 gram spinazie, 1 teentje knoflook, cayennepeper, 2 blikken gepelde tomaat, zout, peper, ricotta,

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Zet vervolgens nog een pan met water op en breng het aan de kook. Hang in de pan een zeef. Leg daarin beetje bij beet 300 gram spinazie en laat dit slinken. Het kan ook makkelijker als je een pan met stoominzet hebt. Verhit olie in een koekenpan. Roerbak 1 teen fijngehakte knoflook met een snuf cayennepeper. Roer dit kort en voeg dan 2 blikken gepelde tomaten toe. Laat dit even op lager vuur pruttelen. Zet het vuur uit en breng de saus op smaak met zout en peper en een eetlepel rode wijnazijn. Giet de tagliatelle af en schep dit door de tomatensaus. Schep dit op een pastabord met erop spinazie met naar smaak ricotta. Eet smakelijk!

This recipe is also available in english!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat