Tagliatelle met Spinazie, Tomaten en Ricotta

Tagliatelle met Spinazie, Tomaten en Ricotta

Ingrediënten: tagliatelle, zout, 300 gram spinazie, 1 teentje knoflook, cayennepeper, 2 blikken gepelde tomaat, zout, peper, ricotta,

Kook de tagliatelle in kokend water met wat zout. Zet vervolgens nog een pan met water op en breng het aan de kook. Hang in de pan een zeef. Leg daarin beetje bij beet 300 gram spinazie en laat dit slinken. Het kan ook makkelijker als je een pan met stoominzet hebt. Verhit olie in een koekenpan. Roerbak 1 teen fijngehakte knoflook met een snuf cayennepeper. Roer dit kort en voeg dan 2 blikken gepelde tomaten toe. Laat dit even op lager vuur pruttelen. Zet het vuur uit en breng de saus op smaak met zout en peper en een eetlepel rode wijnazijn. Giet de tagliatelle af en schep dit door de tomatensaus. Schep dit op een pastabord met erop spinazie met naar smaak ricotta. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel