Kip met Noedels uit een Zak

Kip met Noedels uit een Zak

Ingrediënten: noedels, 1 paprika, 3 stengels bleekselderij, 1 rode ui, 1 rode peper, 1 teentje knoflook, basilicum, koriander, citroensap, 2 kipfilets,

Bereid de noedels zoals staat aangegeven op de verpakking. Snij 1 paprika, 3 stengels bleekselderij, 1 rode ui en 1 rode peper. Meng door de groenten 1 fijngehakt teentje knoflook, basilicum en koriander. Giet er vervolgens een scheutje citroensap door. Maak van aluminiumfolie een soort van envelop en schep in deze envelop wat noedels, een kipfilet en de gemengde groenten. Vouw de envelop helemaal dicht en leg de envelop ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Pas op met openmaken! Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel