Spaghetti met Doperwten, Bosui en Rauwe Ham

Spaghetti met Doperwten, Bosui en Rauwe Ham

Ingrediënten: spaghetti, zout, boter, 3 bosuien, 200 gram doperwten, 1 teentje knoflook, 100 gram rauwe ham, geraspte kaas,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Smelt een klont boter in een hapjespan en bak hierin 3 in ringen gesneden bosuien met 200 gram doperwten en 1 fijngehakt teentje knoflook. Zet het vuur lager en laat het met de deksel op de pan 15 minuten staan. Voeg bij de doperwten 100 gram rauwe ham. Zet het vuur iets hoger. Strooi er als laatste wat fijngehakte peterselie over. Schep de spaghetti dor de doperwten en strooi wat geraspte kaas over het geheel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel