Spaghetti met Doperwten, Bosui en Rauwe Ham

Spaghetti met Doperwten, Bosui en Rauwe Ham
Ingrediënten: spaghetti, zout, boter, 3 bosuien, 200 gram doperwten, 1 teentje knoflook, 100 gram rauwe ham, geraspte kaas,

Kook de spaghetti in kokend water met wat zout. Smelt een klont boter in een hapjespan en bak hierin 3 in ringen gesneden bosuien met 200 gram doperwten en 1 fijngehakt teentje knoflook. Zet het vuur lager en laat het met de deksel op de pan 15 minuten staan. Voeg bij de dopertwen 100 gram rauwe ham. Zet het vuur iets hoger. Strooi er als laatste wat fijngehakte peterselie over. Schep de spaghetti dor de doperwten en strooi wat geraspte kaas over het geheel. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat