Tosti met Gehaktbal en Mozzarella

Tosti met Gehaktbal en Mozzarella

Ingrediënten: 3 gehaktballen, wit brood, mozzarella, basilicum,

Snij 3 voorgebraden gehaktballen in plakjes en bak dit bruin in hete bakboter. Leg 4 sneetjes brood klaar en leg hierop de plakjes gehaktbal. Leg er vervolgens plakjes mozzarella op en strooi er als laatste wat fijngehakte basilicum over. Leg hierop weer een boterham. Leg de tosti’s in het tosti apparaat. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel