Browniecake

browniecake browniecake

Ingrediënten: 100 gram pure chocolade, 125 gram boter, 150 gram donkere basterdsuiker, 2 eieren, 1 zakje vanillesuiker, 100 gram zelfrijzend bakmeel, 125 gram walnoten,

Smelt 100 gram pure chocolade au bain marie. Klop 125 gram boter met 150 gram donkere basterdsuiker tot een romig geheel. Voeg 2 eieren, 1 zakje vanillesuiker, gesmolten chocolade, 100 gram zelfrijzend bakmeel en 125 gram gehakte walnoten toe. Klop tot het beslag goed gemengd is. Vet een cakeblik in en schep het beslag in het cakeblik. Zet het cakeblik ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Laat de browniecake goed afkoelen in het cakeblik. Smul ze !


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel