Browniecake

browniecake browniecake

Ingrediƫnten: 100 gram pure chocolade, 125 gram boter, 150 gram donkere basterdsuiker, 2 eieren, 1 zakje vanillesuiker, 100 gram zelfrijzend bakmeel, 125 gram walnoten,

Smelt 100 gram pure chocolade au bain marie. Klop 125 gram boter met 150 gram donkere basterdsuiker tot een romig geheel. Voeg 2 eieren, 1 zakje vanillesuiker, gesmolten chocolade, 100 gram zelfrijzend bakmeel en 125 gram gehakte walnoten toe. Klop tot het beslag goed gemengd is. Vet een cakeblik in en schep het beslag in het cakeblik. Zet het cakeblik ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Laat de browniecake goed afkoelen in het cakeblik. Smul ze !


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat