Penne Peperonata

Penne Peperonata

Ingrediënten: penne zout, 1 rode paprika, 1 gele paprika, peper, 2 rode uien, 1 teentje knoflook, peterselie, 2 eetlepels balsamico azijn, 50 gram geraspte kaas, 2 eetlepels mascarpone,

Kook penne in kokend water met wat zout. Bak 1 rode en 1 gele paprika op smaak gebracht met zout en peper in een gesloten pan ongeveer 15 minuten op laag vuur. Voeg 2 gesnipperde rode uien toe en laat dit 20 minuten mee garen. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook, peterselie naar smaak en 2 eetlepels balsamico azijn toe. Roer het geheel goed door elkaar. Voeg 50 gram geraspte kaas en 2 eetlepels mascarpone toe. Verwarm het geheel goed door. Schep als laatste de penne erdoor. Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>