Penne Peperonata

Penne Peperonata

Ingrediënten: penne zout, 1 rode paprika, 1 gele paprika, peper, 2 rode uien, 1 teentje knoflook, peterselie, 2 eetlepels balsamico azijn, 50 gram geraspte kaas, 2 eetlepels mascarpone,

Kook penne in kokend water met wat zout. Bak 1 rode en 1 gele paprika op smaak gebracht met zout en peper in een gesloten pan ongeveer 15 minuten op laag vuur. Voeg 2 gesnipperde rode uien toe en laat dit 20 minuten mee garen. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook, peterselie naar smaak en 2 eetlepels balsamico azijn toe. Roer het geheel goed door elkaar. Voeg 50 gram geraspte kaas en 2 eetlepels mascarpone toe. Verwarm het geheel goed door. Schep als laatste de penne erdoor. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel