Penne Peperonata

Penne Peperonata
Ingrediënten: penne zout, 1 rode paprika, 1 gele paprika, peper, 2 rode uiem, 1 teentje knoflook, peerselie, 2 eetlepels balsamico azijn, 50 gram geraspte kaas, 2 eetlepels mascarpone,

Kook penne in kokend water met wat zout. Bak 1 rode en 1 gele paprika op smaak gebracht met zout en peper in een gesloten pan ongeveer 15 minuten op laag vuur. Voeg 2 gesnipperde rode uien toe en laat dit 20 minuten mee garen. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook, peterselie naar smaak en 2 eetlepels balsamico azijn toe. Roer het geheel goed door elkaar. Voeg 50 gram geraspte kaas en 2 eetlepels mascarpone toe. Verwarm het geheel goed door. Schep als laatste de penne erdoor. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat