Mini Appeltaartjes

Mini Appeltaartjes

Ingrediënten: 2 appels, 1 zakje vanillesuiker, 100 gram suiker, kaneel, een scheutje citroensap, 3 vellen bladerdeeg,

Schil 2 appels en snij ze in blokjes. Meng de appels met 1 zakje vanillesuiker, 100 gram suiker, kaneel en een scheutje citroensap. Snij 3 velletjes bladerdeeg in vieren. Bekleed hiermee een ‘mini’ muffinvorm met 12 vormen. Schep hierin het appelmengsel. Maak van het overgebleven bladerdeeg een raster over de appelvulling. Zet de muffinvorm ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel