Mini Appeltaartjes

Mini Appeltaartjes
Ingrediënten: 2 appels, 1 zakje vanillesuiker, 100 gram suiker, kaneel, een scheutje citroensap, 3 vellen bladerdeeg,

Schil 2 appels en snij ze in blokjes. Meng de appels met 1 zakje vanillesuiker, 100 gram suiker, kaneel en een scheutje citroensap. Snij 3 velletjes bladerdeeg in vieren. Bekleed hiermee een ‘mini’ muffinvorm met 12 vormen. Schep hierin het appelmengsel. Maak van het overgebleven bladerdeeg een raster over de appelvulling. Zet de muffinvorm ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Smul ze!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat