Argentijnse Slavink met Dille-aardappels

Argentijnse Slavink met Sla, Dille-aardappels en Gebakken Aardappels

Argentijnse Slavink van de Keurslager. Erbij gemengde sla met cherrytomaatjes en bieslook. Voor de dille aardappeltjes kook je 400 gram krieltjes tot ze net gaar zijn. Giet de krieltjes af en doe dit in een schaal. Schep er olijfolie, dille, citroensap, zeezout en zwarte peper door. Serveer de krieltjes nog warm. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel