Spinazie met Ricotta

Spinazie met Ricotta
Ingrediƫnten: lasagnebladen, 1 teentje knoflook, oregano, markolein, nootmuskaat, 600 gram spinazie, 50 gram geraspte kaas, 500 ml gezeefde tomaatm basilicum, 1 teentje knoflook, ricotta, mozzarella,

Kook 6 lasagnebladen 1 voor 1 in kokend water. Bak in hete olie 1 fijngehakt teentje knoflook met oregano, marjolein en nootmuskaat. Voeg beetje bij beetje 600 gram spinazie toe en laat dit slinken. Als de spinazie geslonken is voeg je 50 gram geraspte kaas toe. Schep de spinazie op de lasagne bladen en rol dit op. Schep in een ovenschaal 500 ml gezeefde tomaten met wat basilicum en 1 fijngehakt teentje knoflook. Leg hierin de spinazierolletjes. Strooi er als laatste vlokken ricotta, mozzarella en geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat