Spinazie met Ricotta

Spinazie met Ricotta

Ingrediënten: lasagne bladen, 1 teentje knoflook, oregano, marjolein, nootmuskaat, 600 gram spinazie, 50 gram geraspte kaas, 500 ml gezeefde tomaat, basilicum, 1 teentje knoflook, ricotta, mozzarella,

Kook 6 lasagnebladen 1 voor 1 in kokend water. Bak in hete olie 1 fijngehakt teentje knoflook met oregano, marjolein en nootmuskaat. Voeg beetje bij beetje 600 gram spinazie toe en laat dit slinken. Als de spinazie geslonken is voeg je 50 gram geraspte kaas toe. Schep de spinazie op de lasagne bladen en rol dit op. Schep in een ovenschaal 500 ml gezeefde tomaten met wat basilicum en 1 fijngehakt teentje knoflook. Leg hierin de spinazierolletjes. Strooi er als laatste vlokken ricotta, mozzarella en geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel