Jagertopf Hubertus

Jagertopf Hubertus
Ingrediënten: 2 hamlappen, 1 teentje knoflook, 250 gram kastanjechampignons, 150 ml water, 125 ml slagroom, zakje Maggi fix fur Jagertopf Hubertus,

Bak 2 in blokjes gesneden hamlappen met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de hamlapjes goudbruin zijn. Voeg 250 gram kastanjechampignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 150 ml water, 125 ml slagroom en het zakje Maggi Fix voor Jagertopf Hubertus. Breng het kort aan de kook. Zet het vuur lager en laat het met de deksel op de pan goed warm worden. Serveer met bijvoorbeeld Aviko gekruide aardapelschijfjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat