Jagertopf Hubertus

Jagertopf Hubertus

Ingrediënten: 2 hamlappen, 1 teentje knoflook, 250 gram kastanjechampignons, 150 ml water, 125 ml slagroom, zakje Maggi fix fur Jagertopf Hubertus,

Bak 2 in blokjes gesneden hamlappen met 1 fijngehakt teentje knoflook tot de hamlapjes goudbruin zijn. Voeg 250 gram kastanjechampignons toe. Roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 150 ml water, 125 ml slagroom en het zakje Maggi Fix voor Jagertopf Hubertus. Breng het kort aan de kook. Zet het vuur lager en laat het met de deksel op de pan goed warm worden. Serveer met bijvoorbeeld Aviko gekruide aardapelschijfjes. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel