Hartige Taartjes

hartige taartjes
Ingrediënten: bladerdeeg, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, zout, peper, 400 gram Italiaanse groenten, 200 ml crème fraiche, 2 eieren, geraspte kaas, ricotta, Italiaanse groenten,

Ontdooi 6 vellen hartige taartdeeg. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook toe en breng het op smaak met zout en peper. Voeg 400 gram Italiaanse groenten toe en roerbak ongeveer 5 minuten. Meng ondertussen 200 ml crème fraiche met 2 eieren. Haal de pan van het vuur en schep het creme fraiche-mengsel erdoor. Bekleed een ingevette muffinvorm met de vellen hartige taartdeeg. Vul dit met het kip-groenten mengsel. Bestrooi met geraspte kaas, vlokken ricotta en Italiaanse kruiden. Vouw het deeg erover. Zet de muffinvorm ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 190 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat