Hartige Taartjes

hartige taartjes

Ingrediënten: bladerdeeg, 1 kipfilet, 1 teentje knoflook, zout, peper, 400 gram Italiaanse groenten, 200 ml crème fraiche, 2 eieren, geraspte kaas, ricotta, Italiaanse groenten,

Ontdooi 6 vellen hartige taartdeeg. Bak 1 in blokjes gesneden kipfilet goudbruin. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook toe en breng het op smaak met zout en peper. Voeg 400 gram Italiaanse groenten toe en roerbak ongeveer 5 minuten. Meng ondertussen 200 ml crème fraiche met 2 eieren. Haal de pan van het vuur en schep het creme fraiche-mengsel erdoor. Bekleed een ingevette muffinvorm met de vellen hartige taartdeeg. Vul dit met het kip-groenten mengsel. Bestrooi met geraspte kaas, vlokken ricotta en Italiaanse kruiden. Vouw het deeg erover. Zet de muffinvorm ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 190 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel