Macaroni Bolognese

Macaroni Bolognese
Ingrediƫnten: macaroni, 10 plakjes bacon, rozemarijn 1 ui, 1 teentje knoflook, 300 gram gehakt, 1 glas rode wijn, 1 blik gepelde tomaat, 1 blikje tomatenpuree, oregano, zout, peper, geraspte kaas, basilicum,

Kook de macaroni zoals staat aangegeven op de verpakking. Bak 10 plakjes bacon met wat rozemarijn knapperig in olie. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe tot de ui zacht is. Voeg 300 gram gehakt toe en bak het gehakt bruin. Voeg een glas rode wijn toe en laat de wijn iets inkoken. Voeg een blik gepelde tomaten, een blikje tomatenpuree en naar smaak oregano toe. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Schep de macaroni het bord en schep de saus erover. Strooi er nog geraspte kaas en basilicum over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat