Vegetarische Taco’s

vegetarische taco's

Ingrediënten: 1 ui, 1 paprika, 1 teentje knoflook, 250 gram kastanjechampignons, 250 ml gezeefde tomaat, rozijnen, gemengde kruiden, tacoschelpen, geraspte kaas,

Bak 1 gesnipperde ui, 1 gesneden paprika en 1 fijngehakt teentje knoflook in hete olie tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml gezeefde tomaten, een flinke hand rozijnen en gemengde kruiden toe. Verwarm ondertussen de taco’s volgens de aanwijzing op de verpaking. Vul vervolgens de taco’s met het groentenmengsel. Strooi er nog wat geraspte kaas over en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel