Vegetarische Taco’s

vegetarische taco's
Ingrediënten: 1 ui, 1 paprika, 1 teentje knoflook, 250 gram kastanjechampignons, 250 ml gezeefde tomaat, rozijnen, gemengde kruiden, tacoschelpen, geraspte kaas,

Bak 1 gesnipperde ui, 1 gesneden paprika en 1 fijngehakt teentje knoflook in hete olie tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons toe en roerbak tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml gezeefde tomaten, een flinke hand rozijnen en gemengde kruiden toe. Verwarm ondertussen de taco’s volgens de aanwijzing op de verpaking. Vul vervolgens de taco’s met het groentenmengsel. Strooi er nog wat geraspte kaas over en serveer. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat