Appelcake

Appelcake appelcake

Ingrediënten: 150 gram donkere basterdsuiker, 150 gram boter, 2 eieren, 150 gram zelfrijzend bakmeel, kaneel,

Smelt 150 gram donkere basterdsuiker met 150 gram boter in een pan. Als het een romige massa is geworden de pan van het vuur halen en er 2 eieren doorroeren. Schep dan 150 gram zelfrijzend bakmeel erdoor. Schep dit in een ingevette lage taartvorm. Schil 2 appels en snij deze in plakjes. Leg de plakjes appel op het beslag. Strooi er wat kaneel over. Zet de taartvorm ongeveer 60 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden. Eet smakelijk!


3 reacties op “Appelcake

  1. Vrienden en Familie zeiden dat de CAKE over heerlijk was.
    Ik zelf kon het niet niet eten want ik heb door ziekte een maag sonde.
    Maar bakken is mijn hobby geworden, en iedereen vind dat prima.
    Groeten en bedankt voor dit fijne recept.
    P.S. mischien kom ik er nog wel eens een tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat