Appelcake

Appelcake appelcake

Ingrediënten: 150 gram donkere basterdsuiker, 150 gram boter, 2 eieren, 150 gram zelfrijzend bakmeel, kaneel,

Smelt 150 gram donkere basterdsuiker met 150 gram boter in een pan. Als het een romige massa is geworden de pan van het vuur halen en er 2 eieren doorroeren. Schep dan 150 gram zelfrijzend bakmeel erdoor. Schep dit in een ingevette lage taartvorm. Schil 2 appels en snij deze in plakjes. Leg de plakjes appel op het beslag. Strooi er wat kaneel over. Zet de taartvorm ongeveer 60 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden. Eet smakelijk!


3 reacties op “Appelcake

  1. Vrienden en Familie zeiden dat de CAKE over heerlijk was.
    Ik zelf kon het niet niet eten want ik heb door ziekte een maag sonde.
    Maar bakken is mijn hobby geworden, en iedereen vind dat prima.
    Groeten en bedankt voor dit fijne recept.
    P.S. mischien kom ik er nog wel eens een tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel