Opgerold Brood met Ontbijtspek, Kaas en Basilicum

Opgerold Brood met Ontbijtspek, Kaas en Basilicum Opgerold Brood met Ontbijtspek, Kaas en Basilicum

Ingrediënten: 1 pak broodmix, ontbijtspek, kaas, basilicum,

Maak een pak broodmix aan volgens de aanwijzing op de verpakking. Rol na het rijzen het deeg uit tot een platte lap. Beleg dit met plakjes ontbijtspek en plakjes kaas. Strooi er fijngehakte basilicum over. Rol het deeg op. Leg de deegrol ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel