Farfalle met Paddestoelen

Farfalle met Paddestoelen

Ingrediënten: farfalle, zout, 6 Catalaanse worstjes, 1 teentje knoflook, 1 ui, 150 gram oesterzwammen, 250 gram champignons, oregano, peterselie, geraspte kaas,

Kook farfalle in kokend water met wat zout. Ontvel 6 Catalaanse worstjes en draai van het worstvlees balletjes. Roerbak de balletjes met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 gesnipperde ui tot de balletjes goudbruin zijn. Voeg 150 gram gesneden oesterzwammen, 250 gram in plakjes gesneden kastanjechampignons, 100 gram in plakjes gesneden champignons en oregano toe. Roerbak op laag vuur tot alle paddenstoelen zacht zijn. Schep de farfalle door de paddenstoelen. Strooi als laatste wat fijngehakte peterselie en geraspte kaas over het gerecht. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel