Chocolademousse a la Jamie Oliver

Chocolademousse a la Jamie Oliver

Ingrediënten: 225 gram pure chocolade, 70 gram boter, 375 m slagroom, 2 eieren, 2 eetlepels honing, 1 eetlepel Amaretto,

Smelt au bain marie 225 gram pure chocolade met 70 gram boter. Klop 375 ml slagroom lobbig met een beetje suiker. Klop in een andere schaal 2 eieren met 2 eetlepels honing. Schep daarna voorzichtig de slagroom, ei-mengsel, 1 eetlepel Ameretto en de chocolade goed door elkaar. Schep het chocolade in schaaltjes of wijnglazen. Zet dit voor zeker een uur in de koelkast om het op te stijven. Eet smakelijk!


2 reacties op “Chocolademousse a la Jamie Oliver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel