Chocolademousse a la Jamie Oliver

Chocolademousse a la Jamie Oliver

Ingrediënten: 225 gram pure chocolade, 70 gram boter, 375 m slagroom, 2 eieren, 2 eetlepels honing, 1 eetlepel Amaretto,

Smelt au bain marie 225 gram pure chocolade met 70 gram boter. Klop 375 ml slagroom lobbig met een beetje suiker. Klop in een andere schaal 2 eieren met 2 eetlepels honing. Schep daarna voorzichtig de slagroom, ei-mengsel, 1 eetlepel Ameretto en de chocolade goed door elkaar. Schep het chocolade in schaaltjes of wijnglazen. Zet dit voor zeker een uur in de koelkast om het op te stijven. Eet smakelijk!


2 reacties op “Chocolademousse a la Jamie Oliver

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes pindakaas prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zongedroogde tomaat



Weekdeals (468x60)