Doperwten-gehakt-fantasie

Doperwten-gehakt-fantasie met Rosti

Ingrediënten: 300 gram gehakt, 250 gram blokjes ham, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 gele paprika, 250 gram champignons, 1 pot doperwten, 1 blikje champignonsoep, geraspte kaas, basilicum, oregano,

Bak 300 gram gehakt rul. Voeg 250 gram blokjes ham toe. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 gesnipperde ui, 1 gesneden gele paprika, 250 gram in plakjes gesneden champignons en een klein potje doperwten toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Giet er een klein blikje champignonsoep door en voeg geraspte kaas toe. Warm het geheel op een laag vuur goed door. Strooi er als laatste wat fijngehakte basilicum en oregano over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel