Doperwten-gehakt-fantasie

Doperwten-gehakt-fantasie met Rosti
Ingrediënten: 300 gram gehakt, 250 gram blokjes ham, 1 teentje knoflook, 1 ui, 1 gele paprika, 250 gram champignons, 1 pot doperwten, 1 blikje champignonsoep, geraspte kaas, basilicum, oregano,

Bak 300 gram gehakt rul. Voeg 250 gram blokjes ham toe. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 gesnipperde ui, 1 gesneden gele paprika, 250 gram in plakjes gesneden champignons en een klein potje doperwten toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Giet er een klein blikje champignonsoep door en voeg geraspte kaas toe. Warm het geheel op een laag vuur goed door. Strooi er als laatste wat fijngehakte basilicum en oregano over. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Woordensoep

appel appels appelstroop azijn bakpoeder balsamico azijn basilicum basterdsuiker bieslook bladerdeeg bleekselderij bloem bloemkool bosui boter bouillon broccoli cacaopoeder cashewnoten champignons cherrytomaat chilisaus chocolade chorizo citroensap courgette creme fraiche doperwten eieren gehakt gemberpoeder gezeefde tomaat ham hamlap honing kaas kaneel kapucijners kastanjechampignons kerriepoeder ketjap manis ketoembar kipfilet kippenbouillon knoflook kokosmelk komijnpoeder kookroom koriander kruidnagelpoeder laurier maizena melk mosterd mozzarella noodles nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika paprikapoeder pasta pesto peterselie peultjes prei rauwe ham rijst rode ui rode wijn roomboter rozemarijn rozijnen rundvlees salami salie sambal schnitzel sjalotje sla slagroom sojasaus sperziebonen spinazie suiker tauge tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui vanillesuiker Veenendaal witte wijn wortel wraps zelfrijzend bakmeel zoete chilisaus zongedroogde tomaat