Shoarma Pakketje

Shoarma Pakketje

Ingrediënten: bladerdeeg, 350 gram shoarma, 1 teentje knoflook, 1 rode ui, 1 ui, 1 groene paprika, 200 gram doperwten, 1 ei,

Ontdooi 4 vellen bladerdeeg. Bak 350 gram shoarma. Giet het teveel aan vet af. Voeg 1 fijngehakt teentje knoflook, 1 gesnipperde rode ui, 1 gesnipperde ui, 1 groene paprika en 200 gram doperwten toe. Roerbak ongeveer 5 minuten. Schep op elk vel bladerdeeg een schep shoarmagroenten. Vouw het bladerdeeg dicht als een pakketje. Bestrijk de pakketjes met een geklutst ei. Zet de shoarma pakketjes ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven op 200 graden. Eet smakelijk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Woordensoep

basilicum basterdsuiker bloem bosui boter bouillon champignons chilisaus chocolade courgette doperwten eieren gehakt gemberpoeder ham kaas kaneel ketjap manis kipfilet knoflook kookroom melk mosterd mozzarella nootmuskaat ontbijtspek oregano paneermeel paprika pasta peterselie prei rijst rode ui rode wijn sambal schnitzel sla sojasaus sperziebonen spinazie suiker tijm tomaat tomatenketchup tomatenpuree ui Veenendaal witte wijn wortel